ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μέρος του οράματος και της αποστολής μας είναι να μάθετε τί είναι, τα συμπτώματα, ποιες οι συνέπειες, και πώς αντιμετωπίζετε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Συνεπώς, στοχεύουμε στο να αποκτήσετε γνώσεις γύρω από το εγκεφαλικό επεισόδιο με σκοπό τη μείωση των κρουσμάτων εγκεφαλικών επεισοδίων, καθώς επίσης να δίνετε η απαραίτητη στήριξη στα άτομα με εγκεφαλικό επεισόδιο. Ως αποτέλεσμα αυτών, το CSA διοργανώνει σεμινάρια και ημερίδες, και συμμετέχει ενεργά σε διάφορες παγκύπριες και παγκόσμιες εκδηλώσεις και άλλες ενέργειες.

1ο Ενημερωτικό μας Δελτίο, The CSA Voice.

Διαβάστε όλα μας τα νέα και δράσεις στο 1ο Ενημερωτικό μας Δελτίο, The CSA Voice.

The CSA Voice, Issue 1

Ενημερωτική Ημερίδα για το «Εγκεφαλικό Επεισόδιο και την έρευνα ASPIRE για την Αφασία» Τετάρτη 11/12/2019 στo Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

O #ΟΚΥπΥ Διεύθυνση Λεμεσού-Πάφου, το Cyprus University of Technology / Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Cyprus Stroke Association συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία την Ενημερωτική Ημερίδα για το «Εγκεφαλικό Επεισόδιο και την έρευνα ASPIRE για την Αφασία» σήμερα Τετάρτη 11/12/2019 8:30 με 12:00 στην αίθουσα διαλέξεων του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού (1ος όροφος). Ευχαριστούμε τον Δρ. Andreas Kostis και την Maria Papaioannou για την φιλοξενία και την εξαίρετη διοργάνωση.

29TH OF OCTOBER: WORLD STROKE DAY 2019 BY THE CYPRUS STROKE ASSOCIATION

29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Cyprus Stroke Association!! Επίσημο και Περήφανο Μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού για το Εγκεφαλικό Επεισόδιο και υποστηρικτής της Παγκόσμιας Καμπάνιας για Πρόληψη του Εγκεφαλικού Επεισοδίου. Μια ενημερωτική μέρα κατά τη διάρκεια του 9ου συνεδρίου Νευροεπιστημών από το Κέντρο Εφαρμοσμένων Νευροεπιστημών του Πανεπιστήμιο Κύπρου. Παρουσιάστηκαν οι 10 παράγοντες ρίσκου του εγκεφαλικού επεισοδίου μέσω του έντυπου ενημερωτικού υλικού μας και της εφαρμογής του STROKE RISKOMETER του WORLD STROKE ORGANISATION

#dontbetheone#dontbetheone 29TH OF OCTOBER: WORLD STROKE DAY 2019 BY THE CYPRUS STROKE ASSOCIATION! Proudly participating once again in the WORLD STROKE CAMPAIGN for STROKE PREVENTION!!! A Day Event using the STROKE RISKOMETER by the WORLD STROKE ORGANISATION and presenting our Publication on the 10 STROKE RISK FACTORS at the 9th Annual Neuroscience Conference of the Center of Applied Neuroscience @Πανεπιστήμιο Κύπρου | University Of Cyprus #worldstrokeday2019#wso#csa#strokepreventionWorldstrokecampaign Mod @Worldstrokecampaign Cyprus Stroke AssociationStroke FacultyStroke Alliance for EuropeESO – European Stroke OrganisationWorld Stroke Campaign

Advertisement
%d bloggers like this: